قرنیز نوﺍری ﺍز سنگ، چوب، پلاستیک، بتن و یا سیمان می‌باشد که در پایین دیوﺍر و در امتداد ﺁن نصب می‌گردد. قرنیز عموماً نسبت به دیوار برجسته‌تر بوده و مهمترین وظیفه‌ی آن محافظت ﺍز نازک کاری دیوﺍر در برﺍبر صدمات ناشی ﺍز برخورد اسباب و اثاثیه و همچنین جلوگیری از نفوذ مستقیم رطوبت و آب از کف به دیوﺍر می‌باشد.

امروزه دیگر قرنیزهای سنگی یا سرامیکی از محبوبیت بالایی برخوردار نمی‌باشند. قرنیزهای قدیمی جای خود را به قرنیزهای جدید از جنس ام دی اف MDF با روکش پی وی سی PVC ، داده‌اند؛ البته قرنیزهای تمام پی وی سی   (PVC) نیز در بازار یافت می‌شود.

قرنیزها عموما از نظر ارتفاع در دو سایز 7 سانتیمتری، 9 و 11  سانتیمتری عرضه می‌شوند، از نظر طول، معمولا طولی معادل ۲۸۰ سانتیمتر و یا ۳۶۶ سانتیمتر دارند و از نظر ضخامت نیز، پاشنه یا به عبارتی پایین‌ترین و ضخیم‌ترین قسمت قرنیز ۱۶ میلیمتر می‌باشد.

انتخاب رنگ قرنیز اصلا کار سختی نیست؛ فقط کافیست تا رنگ قرنیز را با در ورودی یا کابینت آشپزخانه و یا اگر شومینه چوبی دارید با شومینه ست کنید. ولی اگر کف منزل شما پارکت لمینیت می‌باشد، بهتر است که رنگ قرنیز یک یا چند درجه تیره‌تر از رنگ پارکت لمینیت انتخاب گردد. در انتها خواهید دید که قرنیز مانند یک قاب عمل نموده  و تیره‌تر بودن رنگ آن باعث افزایش زیبایی فضا خواهد شد.

امتیاز به مطلب

دیدگاهی نیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *